2η Τεχνική Συνάντηση της Πράξης RE-CULT - Δελτίο Τύπου
2η Τεχνική Συνάντηση της Πράξης RE-CULT


Στις 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο η 2η Τεχνική Συνάντηση της Πράξης Re-Cult με τη συμμετοχή όλων των εταίρων του σχήματος για καλύτερο συντονισμό των επόμενων βημάτων.
Ανοιχτός Διαγωνισμός


Υφυπουργείο Τουρισμού ΚΔ: Υπηρεσίες Εξειδικευμένου Συμβούλου σε θέματα Τουρισμού (Π3.1.1. και Π6.1.1) στο πλαίσιο της πράξης Re-Cultwww.eprocurement.gov.cy/epps/cft/listContractDocuments.do?resourceId=3769113


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/02/2019
Αρχική εκδήλωση της πράξης "Re-Cult"


Πραγματοποιήθηκε στις 06/06/2019 με επιτυχία, στη Δημοσιογραφική Εστία, η Αρχική Εκδήλωση της Πράξης «RE-CULT». Στην παρουσία πλήθους παρευρισκομένων αναλύθηκε το πόσο σημαντική είναι η ενίσχυση του Θρησκευτικού Τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο. Χαιρετισμό απηύθυνε λειτουργός του Τομέα Εξασφάλισης Ευρωπαϊκών Κονδυλίων και Συγχρηματοδοτήσεων του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου ενώ, έπειτα, ακολούθησε παρουσίαση του Έργου από εκπροσώπους του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδος, του ΤΕΠΑΚ και του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ακολούθησε συζήτηση και δεξίωση.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ